Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.contributor.author Сухенко, Владислав Юрійович
dc.date.accessioned 2016-12-01T09:23:53Z
dc.date.available 2016-12-01T09:23:53Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М. Фізичні способи освітлення яблучного соку /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 81-84. ua
dc.identifier.issn 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11940
dc.description.abstract В роботі наведено способи освітлення яблучного соку від каламуті та завислих частинок за допомогою відстоювання, центрифугування, фільтрування та ультрафільтрації. Зокрема, велика увага приділена двом останнім способам завдяки яким отримується прозорий сік без пониження харчової та біологічної цінності. ua
dc.description.abstract В работе приведены способы осветления яблочного сока от мути и взвешенных частиц с помощью отстаивания, центрифугирования, фильтрации и ультрафильтрации. В частности, большое внимание уделено двум последним способам, благодаря которым получается прозрачный сок без понижения пищевой и биологической ценности. ua
dc.description.abstract The paper presents methods for the clarification of Apple juice turbidity and suspended solids by settling, centrifugation, filtration and ultrafiltration. In particular, great attention is paid to the latter two methods, which are obtained clear juice without lowering the nutritional and biological value. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.relation.ispartofseries Технические науки;Випуск 3(44)
dc.subject яблучний сік ua
dc.subject відстоювання ua
dc.subject фільтрування ua
dc.subject центрифугування ua
dc.subject ультрафільтрація ua
dc.subject яблочный сок ua
dc.subject отстаивание ua
dc.subject фильтрование ua
dc.subject центрифугирование ua
dc.subject ультрафильтрация ua
dc.subject Apple juice ua
dc.subject defending ua
dc.subject filtering ua
dc.subject centrifugation ua
dc.subject ultrafiltration ua
dc.subject.classification 664.8.022.6 ua
dc.title Фізичні способи освітлення яблучного соку ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу