Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.contributor.author Сухенко, Владислав Юрійович
dc.date.accessioned 2016-12-01T09:16:37Z
dc.date.available 2016-12-01T09:16:37Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М.Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення /Жеплінська М.М., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 77-80. ua
dc.identifier.issn 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11939
dc.description.abstract Розглянуто групи нецукрів дифузійного соку, які видаляються під час очищення та встановлено, що завдяки процесів осадження, коагуляції та розщеплення достатня десята частина загальних витрат основного реагента - гідроксиду кальцію. Решта 80-90 % реагента витрачається, щоб в процесі карбонізації одержати надлишок карбонату кальцію, який є адсорбентом і який видаляє ці нецукри. ua
dc.description.abstract Рассмотрены группы несахаров диффузионного сока, которые удаляются во время очистки и установлено, что благодаря процессам осаждения, коагуляции и расщепление достаточна десятая часть общих затрат основного реагента - гидроксида кальция. Остальные 80-90 % реагента расходуется, чтобы в процессе карбонизации получить избыток карбоната кальция, который является адсорбентом и удаляет эти несахара. ua
dc.description.abstract Groups are considered nasarov diffusion juice, which is removed during cleaning and found that due to the processes of sedimentation, coagulation, and splitting of the enough tenth part of the total cost of the basic reagent calcium hydroxide. The remaining 80-90% of the reagent is consumed in the process of carbonization to obtain an excess of calcium carbonate, which is an adsorbent and removes these Asahara. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.subject дифузійний сік ua
dc.subject бурякоцукрове виробництво ua
dc.subject буряки ua
dc.subject органічні кислоти ua
dc.subject пектинові речовини ua
dc.subject нецукри ua
dc.subject карбонат кальцію ua
dc.subject диффузионный сок ua
dc.subject свеклосахарное производство ua
dc.subject свекла ua
dc.subject органические кислоты ua
dc.subject пектиновые вещества ua
dc.subject несахара ua
dc.subject карбонат кальция ua
dc.subject diffusion juice ua
dc.subject sugar production from beet ua
dc.subject beets ua
dc.subject organic acids ua
dc.subject pectin ua
dc.subject Asahara ua
dc.subject calcium carbonate ua
dc.title Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу