ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Сухенко, Владислав Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2016-12-01T09:16:37Z | |
dc.date.available | 2016-12-01T09:16:37Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська, М.М.Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення /Жеплінська М.М., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 77-80. | ua |
dc.identifier.issn | 2224-0187(Р)/2410-6720(О) | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11939 | |
dc.description.abstract | Розглянуто групи нецукрів дифузійного соку, які видаляються під час очищення та встановлено, що завдяки процесів осадження, коагуляції та розщеплення достатня десята частина загальних витрат основного реагента - гідроксиду кальцію. Решта 80-90 % реагента витрачається, щоб в процесі карбонізації одержати надлишок карбонату кальцію, який є адсорбентом і який видаляє ці нецукри. | ua |
dc.description.abstract | Рассмотрены группы несахаров диффузионного сока, которые удаляются во время очистки и установлено, что благодаря процессам осаждения, коагуляции и расщепление достаточна десятая часть общих затрат основного реагента - гидроксида кальция. Остальные 80-90 % реагента расходуется, чтобы в процессе карбонизации получить избыток карбоната кальция, который является адсорбентом и удаляет эти несахара. | ua |
dc.description.abstract | Groups are considered nasarov diffusion juice, which is removed during cleaning and found that due to the processes of sedimentation, coagulation, and splitting of the enough tenth part of the total cost of the basic reagent calcium hydroxide. The remaining 80-90% of the reagent is consumed in the process of carbonization to obtain an excess of calcium carbonate, which is an adsorbent and removes these Asahara. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.subject | дифузійний сік | ua |
dc.subject | бурякоцукрове виробництво | ua |
dc.subject | буряки | ua |
dc.subject | органічні кислоти | ua |
dc.subject | пектинові речовини | ua |
dc.subject | нецукри | ua |
dc.subject | карбонат кальцію | ua |
dc.subject | диффузионный сок | ua |
dc.subject | свеклосахарное производство | ua |
dc.subject | свекла | ua |
dc.subject | органические кислоты | ua |
dc.subject | пектиновые вещества | ua |
dc.subject | несахара | ua |
dc.subject | карбонат кальция | ua |
dc.subject | diffusion juice | ua |
dc.subject | sugar production from beet | ua |
dc.subject | beets | ua |
dc.subject | organic acids | ua |
dc.subject | pectin | ua |
dc.subject | Asahara | ua |
dc.subject | calcium carbonate | ua |
dc.title | Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищення | ua |
dc.type | Article | ua |