Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.contributor.author Сухенко, Юрій Григорович
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.date.accessioned 2016-12-01T09:14:59Z
dc.date.available 2016-12-01T09:14:59Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М. Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла /Жеплінська М.М., Сухенко Ю.Г., Лазарів І.Р. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 74-77. ua
dc.identifier.issn 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938
dc.description.abstract Представлено два способи затирання зернопродуктів, показано їх переваги і недоліки та зроблено висновок щодо оптимального варіанту процесу затирання - настійного способу, який можна легко автоматизувати, зменшити тривалість процесу та енергозатрати. ua
dc.description.abstract Представлено два способа затирания зернопродуктов, показаны их преимущества и недостатки и сделан вывод относительно оптимального варианта процесса затирания - упорного образа, который можно легко автоматизировать, уменьшить продолжительность процесса и энергозатраты. ua
dc.description.abstract Presents two ways of mashing grain products, shows their benefits and drawbacks and the conclusion concerning the optimal variant of the process of rubbing - resistant image that can easily be automated to reduce process duration and energy consumption. ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.relation.ispartofseries Технические науки;Випуск 3(44)
dc.subject затирання ua
dc.subject затор ua
dc.subject ферменти ua
dc.subject температура ua
dc.subject настійний спосіб ua
dc.subject відварний спосіб ua
dc.subject затирка ua
dc.subject затор ua
dc.subject ферменты ua
dc.subject температура ua
dc.subject настоятельный способ ua
dc.subject отварной способ ua
dc.subject grout ua
dc.subject congestion ua
dc.subject enzymes ua
dc.subject temperature ua
dc.subject urgent method ua
dc.subject boiled method ua
dc.subject.classification 663.223:663.256.15 ua
dc.title Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу