ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна![]() |
|
dc.contributor.author | Сухенко, Юрій Григорович![]() |
|
dc.contributor.author | Лазарів, Ігор Романович![]() |
|
dc.date.accessioned | 2016-12-01T09:14:59Z | |
dc.date.available | 2016-12-01T09:14:59Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська, М.М. Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла /Жеплінська М.М., Сухенко Ю.Г., Лазарів І.Р. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 74-77. | ua |
dc.identifier.issn | 2224-0187(Р)/2410-6720(О) | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11938 | |
dc.description.abstract | Представлено два способи затирання зернопродуктів, показано їх переваги і недоліки та зроблено висновок щодо оптимального варіанту процесу затирання - настійного способу, який можна легко автоматизувати, зменшити тривалість процесу та енергозатрати. | ua |
dc.description.abstract | Представлено два способа затирания зернопродуктов, показаны их преимущества и недостатки и сделан вывод относительно оптимального варианта процесса затирания - упорного образа, который можно легко автоматизировать, уменьшить продолжительность процесса и энергозатраты. | ua |
dc.description.abstract | Presents two ways of mashing grain products, shows their benefits and drawbacks and the conclusion concerning the optimal variant of the process of rubbing - resistant image that can easily be automated to reduce process duration and energy consumption. | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки;Випуск 3(44) | |
dc.subject | затирання | ua |
dc.subject | затор | ua |
dc.subject | ферменти | ua |
dc.subject | температура | ua |
dc.subject | настійний спосіб | ua |
dc.subject | відварний спосіб | ua |
dc.subject | затирка | ua |
dc.subject | затор | ua |
dc.subject | ферменты | ua |
dc.subject | температура | ua |
dc.subject | настоятельный способ | ua |
dc.subject | отварной способ | ua |
dc.subject | grout | ua |
dc.subject | congestion | ua |
dc.subject | enzymes | ua |
dc.subject | temperature | ua |
dc.subject | urgent method | ua |
dc.subject | boiled method | ua |
dc.subject.classification | 663.223:663.256.15 | ua |
dc.title | Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного сусла | ua |
dc.type | Article | ua |