ISSN: 2310-8290
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Лазарів, Ігор Романович | |
dc.contributor.author | Сухенко, Владислав Юрійович | |
dc.date.accessioned | 2016-11-30T13:22:33Z | |
dc.date.available | 2016-11-30T13:22:33Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська, М.М. Теоретичні основи процесу сушіння /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 84-87. | ua |
dc.identifier.issn | 2224-0187(Р)/2410-6720(О) | |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11937 | |
dc.description.abstract | В роботі представлені теоретичні основи процесу сушіння для плодово-овочевої сировини та показано за рахунок яких факторів можна інтенсифікувати цей процес. | ua |
dc.description.abstract | В работе представлены теоретические основы процесса сушки для плодово-овощного сырья и показано за счет каких факторов можно интенсифицировать этот процесс. | ua |
dc.description.abstract | The paper presents the theoretical basis of the drying process for fruit and vegetable raw materials, and shows by what factors it is possible to intensify this process. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки;Випуск 3(44) | |
dc.subject | процес | ua |
dc.subject | сушіння | ua |
dc.subject | температура | ua |
dc.subject | сушильний агент | ua |
dc.subject | режим | ua |
dc.subject | вологовміст | ua |
dc.subject | процесс | ua |
dc.subject | сушка | ua |
dc.subject | температура | ua |
dc.subject | сушильный агент | ua |
dc.subject | режим | ua |
dc.subject | влагосодержание | ua |
dc.subject | process | ua |
dc.subject | drying | ua |
dc.subject | temperature | ua |
dc.subject | the drying agent | ua |
dc.subject | regime | ua |
dc.subject | the moisture content | ua |
dc.subject.classification | 621.18 | ua |
dc.title | Теоретичні основи процесу сушіння | ua |
dc.type | Article | ua |