Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.contributor.author Сухенко, Владислав Юрійович
dc.date.accessioned 2016-11-30T12:08:33Z
dc.date.available 2016-11-30T12:08:33Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М. Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко В.Ю. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С. 87-90. ua
dc.identifier.issn 2224-0187(Р)/2410-6720(О)
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11936
dc.description.abstract В статті представлено аналіз ринку харчових порошків з рослинної сировини та необхідність їх використання для покращення здоров’я людини. Вони можуть бути сировиною для кондитерських, хлібобулочних, молочних виробів, продуктів швидкого приготування, виробництва таблеток та гранул, трав’яних чаїв тощо. ua
dc.description.abstract В статье представлен анализ рынка пищевых порошков из растительного сырья и необходимость их использования для улучшения здоровья человека. Они могут быть сырьем для кондитерских, хлебобулочных, молочных изделий, продуктов быстрого приготовления, производства таблеток и гранул, травяных чаев и тому подобное. ua
dc.description.abstract The article presents the analysis of the market of food powders from vegetable raw materials and the need for their use to improve human health. They can be raw materials for confectionery, bakery, dairy products, fast food products, manufacture of tablets and granules, herbal teas and the like. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.relation.ispartofseries Технические науки;Випуск 3(44)
dc.subject харчовий компонент ua
dc.subject функціональні рослинні порошки ua
dc.subject продукти харчування ua
dc.subject пищевой компонент ua
dc.subject функциональные растительные порошки ua
dc.subject продукты питания ua
dc.subject food component ua
dc.subject functional vegetable powders ua
dc.subject food ua
dc.subject.classification 664.8.047.014 ua
dc.title Аналіз ринку харчових порошків із рослинної сировини ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу