Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.contributor.author Сухенко, Юрій Григорович
dc.date.accessioned 2016-11-30T11:59:12Z
dc.date.available 2016-11-30T11:59:12Z
dc.date.issued 2016-10
dc.identifier.citation Жеплінська, М.М. Методи очищення соків консервного виробництва /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко Ю.Г. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С.67-70. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11935
dc.description.abstract В статті представлені відомі методи очищення соків консервного виробництва та розглянута можливість здійснення очищення за допомогою пароконденсаційної кавітації ua
dc.description.abstract В статье представлены известные методы очистки соков консервного производства и рассмотрена возможность проводить очистку с помощью пароконденсационной кавитации ua
dc.description.abstract In the article the know methods of treating juice canning and considered the possibility of cleaning with steam and condensing cavitation ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Научный мир ua
dc.relation.ispartofseries Технические науки;№3 (44)
dc.subject очищення ua
dc.subject сік ua
dc.subject центрифугування ua
dc.subject фільтрування ua
dc.subject кавітація ua
dc.subject очистка ua
dc.subject сок ua
dc.subject центрифугирование ua
dc.subject фильтрация ua
dc.subject кавитация ua
dc.subject clean ua
dc.subject juice ua
dc.subject centrifugation ua
dc.subject filtration ua
dc.subject cavitation ua
dc.subject.classification 664.64.016.8 ua
dc.title Методи очищення соків консервного виробництва ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу