ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Жеплінська, Марія Михайлівна | |
dc.contributor.author | Лазарів, Ігор Романович | |
dc.contributor.author | Сухенко, Юрій Григорович | |
dc.date.accessioned | 2016-11-30T11:59:12Z | |
dc.date.available | 2016-11-30T11:59:12Z | |
dc.date.issued | 2016-10 | |
dc.identifier.citation | Жеплінська, М.М. Методи очищення соків консервного виробництва /Жеплінська М.М., Лазарів І.Р., Сухенко Ю.Г. //Научные труды SWorld. - Выпуск 3(44). Том 2. - Иваново: Научный мир, 2016. - С.67-70. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/11935 | |
dc.description.abstract | В статті представлені відомі методи очищення соків консервного виробництва та розглянута можливість здійснення очищення за допомогою пароконденсаційної кавітації | ua |
dc.description.abstract | В статье представлены известные методы очистки соков консервного производства и рассмотрена возможность проводить очистку с помощью пароконденсационной кавитации | ua |
dc.description.abstract | In the article the know methods of treating juice canning and considered the possibility of cleaning with steam and condensing cavitation | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Научный мир | ua |
dc.relation.ispartofseries | Технические науки;№3 (44) | |
dc.subject | очищення | ua |
dc.subject | сік | ua |
dc.subject | центрифугування | ua |
dc.subject | фільтрування | ua |
dc.subject | кавітація | ua |
dc.subject | очистка | ua |
dc.subject | сок | ua |
dc.subject | центрифугирование | ua |
dc.subject | фильтрация | ua |
dc.subject | кавитация | ua |
dc.subject | clean | ua |
dc.subject | juice | ua |
dc.subject | centrifugation | ua |
dc.subject | filtration | ua |
dc.subject | cavitation | ua |
dc.subject.classification | 664.64.016.8 | ua |
dc.title | Методи очищення соків консервного виробництва | ua |
dc.type | Article | ua |