Публікація:
Організація харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Зубар, Надія Миколаївна
Волкова, Аліна Анатоліївна

Назва журналу

ISSN журналу

Назва тому

Видавець

Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова

Дослідницькі проекти

Організаційні одиниці

Випуск журналу

Анотація

Опис

Ключові слова

Бібліографічний опис

Зубар Н. М. Організація харчових виробництв : програма нормативної навчальної дисципліни освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 Педагогічна освіта напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта (за профілем "Харчові технології") / Н. М. Зубар, В. М. Федірко ; МОН України, НПУ ім. М. П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2016. - 19 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced