Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.contributor.author Копиленко, Анатолій Васильович
dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна
dc.date.accessioned 2016-06-09T12:01:44Z
dc.date.available 2016-06-09T12:01:44Z
dc.date.issued 2016-04
dc.identifier.citation Лазарів, І.Р. Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації / І.Р. Лазарів, А.В. Копиленко, М.М. Жеплінська // Збірник тез доповідей ІХ міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання» (18-19 квітня 2016р.). – К.: НТУУ «КПІ», 2016. – С.114-115. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/10496
dc.description.abstract В тезах доповіді представлено результати досліджень по обробці яблучного соку парою в кавітаційному пристрої з метою його освітлення від завислих частинок ua
dc.description.abstract В тезисах доклада представлены результаты исследований по обработке яблочного сока парой в кавитационном устройства с целью его освещения от взвешенных частиц ua
dc.description.abstract In the theses of the report presents the results of research on the processing of apple juice a couple of cavitation device for its coverage of suspended particles ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НТУУ "КПІ" ua
dc.subject яблучний сік ua
dc.subject інтенсифікцаія ua
dc.subject кавітація ua
dc.subject яблочный сок ua
dc.subject интенсификация ua
dc.subject кавитация ua
dc.subject аpple juice ua
dc.subject intensification ua
dc.subject cavitation ua
dc.title Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітації ua
dc.type Other ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу