Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Жеплінська, Марія Михайлівна,
dc.contributor.author Бессараб, Олександр Семенович,
dc.contributor.author Петрук, Галина Миколаївна,
dc.contributor.author Лазарів, Ігор Романович
dc.date.accessioned 2015-12-25T19:44:05Z
dc.date.available 2015-12-25T19:44:05Z
dc.date.issued 2015-10-29
dc.identifier.citation Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : Всеукр. наук.-практ. конф. до 25-річчя факультету обладнання та технічного сервісу ХДУХТ, 29 жовтня 2015 р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2015. – 70 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8897
dc.description.abstract В тезах доповіді представлено результати досліджень з комбінованого способу сушіння столових буряків та побудовані графіки кривих сушіння. uk_UA
dc.description.abstract В тезисах доклада представлены результаты исследований по комбинированному способу сушки столовой свеклы и построены графики кривых сушки. uk_UA
dc.description.abstract In the theses of the report presents the results of research on the combined method of drying beet and graphs drying curves. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі uk_UA
dc.subject столові буряки uk_UA
dc.subject сушіння uk_UA
dc.subject комбінований спосіб сушіння uk_UA
dc.subject вологовміст uk_UA
dc.subject столовая свекла uk_UA
dc.subject сушение uk_UA
dc.subject комбинированный способ сушение uk_UA
dc.subject влагосодержание uk_UA
dc.subject table beet uk_UA
dc.subject drying uk_UA
dc.subject combined method of drying uk_UA
dc.subject moisture content uk_UA
dc.title Застосування комбінованого способу сушіння столових буряків uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу