Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Василенко О., В. uk_UA
dc.date.accessioned 2015-09-22T08:31:59Z
dc.date.available 2015-09-22T08:31:59Z
dc.date.issued 2015 uk_UA
dc.identifier.citation Василенко О. В. Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи / В. Василенко О. // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 52. - C. 44-50. ru_RU
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8246
dc.description.abstract У статті розкриті актуальність дослідження проблем стратегічного управління інноваційною діяльністю закладами ресторанного господарства. Запропоновані шляхи їх вирішення на рівні підготовки магістрів у вищих навчальних закладах з використанням інноваційних технологій управління процесами закладів ресторанного господарства. Доведено, що при оцінці ефективності загальної стратегії необхідно враховувати рівень інноваційності підприємства, виходячи з відповідності його перспективного розвитку наявному інноваційному потенціалу та беручи до уваги критерії ефективності загальної стратегії підприємства.
dc.description.abstract In the articles exposed actuality of research of problems of strategisnogo management innovative activity by establishments of restaurant economy. Offered ways of their decision at the level of preparation of master’s degrees in higher educational establishments with the use of innovative technologies of management the processes of establishments of restaurant economy. It is well-proven that at the estimation of efficiency of general strategy it is necessary to take into account the level of інноваційності enterprise, coming from accordance of him perspective development to present innovative potential and having regard to the criteria of efficiency of general strategy of enterprise.
dc.description.abstract В статье раскрывается актуальность исследования проблем стратегического управления инновационной деятельностью заведениями ресторанного хозяйства. Предложены пути их решения на уровне подготовки магистров в высших учебных заведениях с использованием инновационных технологий управления процессами заведений ресторанного хозяйства. Доказано, что при оценке эффективности общей стратегии необходимо учитывать уровень инновационности предприятия, исходя из соответствия его перспективного развития имеющемуся инновационному потенциалу и принимая во внимание критерии эффективности общей стратегии предприятия.
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова ru_RU
dc.subject управління ресторанним бізнесом
dc.subject інноваційне управління рестораном
dc.subject стратегічне управління
dc.subject стратегічне управління інноваційною діяльністю
dc.subject підготовка фахівців ресторанної справи
dc.subject інноваційні технології управління
dc.subject Restaurant business management
dc.subject innovative management
dc.subject strategic management
dc.subject strategic management
dc.subject preparation of specialists of restaurant business
dc.subject innovative technologies of management
dc.subject innovative activity
dc.subject a restaurant
dc.subject управление ресторанным бизнесом
dc.subject инновационное управление рестораном
dc.subject стратегическое управление
dc.subject стратегическое управление инновационной деятельностью
dc.subject подготовка специалистов ресторанного дела
dc.subject инновационные технологии управления
dc.title Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу