ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Василенко О., В. | uk_UA |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T08:31:59Z | |
dc.date.available | 2015-09-22T08:31:59Z | |
dc.date.issued | 2015 | uk_UA |
dc.identifier.citation | Василенко О. В. Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи / В. Василенко О. // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2015. - Вип. 52. - C. 44-50. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8246 | |
dc.description.abstract | У статті розкриті актуальність дослідження проблем стратегічного управління інноваційною діяльністю закладами ресторанного господарства. Запропоновані шляхи їх вирішення на рівні підготовки магістрів у вищих навчальних закладах з використанням інноваційних технологій управління процесами закладів ресторанного господарства. Доведено, що при оцінці ефективності загальної стратегії необхідно враховувати рівень інноваційності підприємства, виходячи з відповідності його перспективного розвитку наявному інноваційному потенціалу та беручи до уваги критерії ефективності загальної стратегії підприємства. | |
dc.description.abstract | In the articles exposed actuality of research of problems of strategisnogo management innovative activity by establishments of restaurant economy. Offered ways of their decision at the level of preparation of master’s degrees in higher educational establishments with the use of innovative technologies of management the processes of establishments of restaurant economy. It is well-proven that at the estimation of efficiency of general strategy it is necessary to take into account the level of інноваційності enterprise, coming from accordance of him perspective development to present innovative potential and having regard to the criteria of efficiency of general strategy of enterprise. | |
dc.description.abstract | В статье раскрывается актуальность исследования проблем стратегического управления инновационной деятельностью заведениями ресторанного хозяйства. Предложены пути их решения на уровне подготовки магистров в высших учебных заведениях с использованием инновационных технологий управления процессами заведений ресторанного хозяйства. Доказано, что при оценке эффективности общей стратегии необходимо учитывать уровень инновационности предприятия, исходя из соответствия его перспективного развития имеющемуся инновационному потенциалу и принимая во внимание критерии эффективности общей стратегии предприятия. | |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова | ru_RU |
dc.subject | управління ресторанним бізнесом | |
dc.subject | інноваційне управління рестораном | |
dc.subject | стратегічне управління | |
dc.subject | стратегічне управління інноваційною діяльністю | |
dc.subject | підготовка фахівців ресторанної справи | |
dc.subject | інноваційні технології управління | |
dc.subject | Restaurant business management | |
dc.subject | innovative management | |
dc.subject | strategic management | |
dc.subject | strategic management | |
dc.subject | preparation of specialists of restaurant business | |
dc.subject | innovative technologies of management | |
dc.subject | innovative activity | |
dc.subject | a restaurant | |
dc.subject | управление ресторанным бизнесом | |
dc.subject | инновационное управление рестораном | |
dc.subject | стратегическое управление | |
dc.subject | стратегическое управление инновационной деятельностью | |
dc.subject | подготовка специалистов ресторанного дела | |
dc.subject | инновационные технологии управления | |
dc.title | Особливості стратегічного управління інноваційною діяльністю при підготовці фахівців ресторанної справи | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |