ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Іщенко, Світлана Михайлівна | |
dc.contributor.author | Корець, Микола Савич | |
dc.contributor.author | Зубар, Надія Миколаївна | |
dc.date.accessioned | 2021-04-13T10:03:34Z | |
dc.date.available | 2021-04-13T10:03:34Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Корець М. С. Устаткування закладів ресторанного господарства : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» / М. С. Корець, С. М. Іщенко, Н. М. Зубар ; Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова. - Київ : Видавництво НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2019. - 18 с. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/33943 | |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова | ua |
dc.title | Устаткування закладів ресторанного господарства : програма вибіркової навчальної дисципліни (за вибором університету) освітнього рівня бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, 015 Професійна освіта за спеціалізацією : «Харчові технології» | ua |
dc.type | Software | ua |