Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Темчишина, Ю.Л.
dc.date.accessioned 2012-12-16T22:47:07Z
dc.date.available 2012-12-16T22:47:07Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Темчишина Ю.Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю.Л. Темчишина // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 105-110 ru_RU
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua:8080/handle/123456789/1993
dc.description.abstract Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств. ru_RU
dc.description.abstract This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income. ru_RU
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова ru_RU
dc.subject харчова промисловість ru_RU
dc.subject ціна ru_RU
dc.subject структура ціни ru_RU
dc.subject ціноутворення ru_RU
dc.subject цінова політика ru_RU
dc.subject food industry ru_RU
dc.subject price ru_RU
dc.subject price structure ru_RU
dc.subject pricing ru_RU
dc.subject price policy ru_RU
dc.title Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу