ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Темчишина, Ю.Л. | |
dc.date.accessioned | 2012-12-16T22:47:07Z | |
dc.date.available | 2012-12-16T22:47:07Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Темчишина Ю.Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю.Л. Темчишина // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 105-110 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua:8080/handle/123456789/1993 | |
dc.description.abstract | Досліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств. | ru_RU |
dc.description.abstract | This article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income. | ru_RU |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Видавництво НПУ ім. М.П. Драгоманова | ru_RU |
dc.subject | харчова промисловість | ru_RU |
dc.subject | ціна | ru_RU |
dc.subject | структура ціни | ru_RU |
dc.subject | ціноутворення | ru_RU |
dc.subject | цінова політика | ru_RU |
dc.subject | food industry | ru_RU |
dc.subject | price | ru_RU |
dc.subject | price structure | ru_RU |
dc.subject | pricing | ru_RU |
dc.subject | price policy | ru_RU |
dc.title | Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |