Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Форостяна, Н. П. uk_UA
dc.contributor.author Шаповал, С. Л. uk_UA
dc.contributor.author Піскун, О.В. uk_UA
dc.contributor.author Романенко, Р. П. uk_UA
dc.date.accessioned 2015-10-19T10:41:48Z
dc.date.available 2015-10-19T10:41:48Z
dc.date.issued 2013 uk_UA
dc.identifier.citation Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів / Н. П. Форостяна [и др.] // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5: Педагогічні науки: реалії та перспективи : [збірник наукових праць] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т ім. М.П. Драгоманова. - К. : Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова, 2013. - Вип. 40. - C. 243-250. ru_RU
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/8345
dc.language.iso uk ru_RU
dc.publisher Вид-во НПУ ім. М. П. Драгоманова ru_RU
dc.title Використання універсального вимірювального комп'ютерного приладу (УВКП) у дослідженнях теплофізичних характеристик харчових продуктів ru_RU
dc.type Article ru_RU


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу