Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової промисловості

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Журба, Галина Петрівна
dc.date.accessioned 2022-11-23T09:08:42Z
dc.date.available 2022-11-23T09:08:42Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.citation Журба, Г. П. Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової промисловості / Г. П. Журба // Наукові записки [Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова]. Серія : Педагогічні та історичні науки : [збірник наукових статей] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т імені М. П. Драгоманова ; упор. Л. Л. Макаренко. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. – Вип. СXХIV (124). – С. 73-79. uk
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/38336
dc.description.abstract Застосування комп’ютерних технологій в освіті вже мають визначену історію. Найбільш новою формою в освіті є дистанційне навчання. Постійно збільшується число університетів та інших освітніх центрів, що пропонують дистанційну освіту або навчання (Е-навчання, Е-освіта) і часто називають її відкритою освітою. Для досягнення в цьому напрямку найкращих результатів, спираючись на класичні методи викладання, необхідно розвивати нові – на основі інтернет-технологій XXI ст., які вже зараз успішно застосовуються в ряді провідних ВНЗ України. uk
dc.description.abstract Применение компьютерных технологий в образовании уже имеют определенную историю. Наиболее новой формой в образовании является дистанционное обучение. Постоянно увеличивается число университетов и других образовательных центров, предлагающих дистанционное образование или обучение (Е-обучение, Е-образование) и часто называют ее открытой образованием. Для достижения в этом направлении лучших результатов, опираясь на классические методы преподавания, необходимо развивать новые – на основе Интернет-технологий XXI в. Которые уже сейчас успешно применяются в ряде ведущих вузов Украины. uk
dc.description.abstract Application of computer technology in education has ymeyut opredelennuyu history. Most Novaya formoy in education javljaetsja Distance Learning. Constantly uvelychyvaetsya unyversytetov number of educational centers and others, predlahayuschyh Distance Education Learning Or (E-Learning, E-Education) and often nazыvayut ee otkrыtoy education. For achievements in this direction better results, opyrayas on klassycheskye methods prepodavanyya, neobhodimo razvyvat New – based on Internet technology XXI century. Which already successfully NOW prymenyayutsya in ryade LEADING universities in Ukraine. uk
dc.language.iso uk_UA uk
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова uk
dc.subject дистанційна освіта uk
dc.subject якісна освіта uk
dc.subject підготовка фахівців для харчової промисловості uk
dc.subject віртуальні лабораторії uk
dc.subject розвиток творчих здібностей uk
dc.subject дистанційні методи навчання uk
dc.subject дистанционное образование uk
dc.subject качественное образование uk
dc.subject подготовка специалистов для пищевой промышленности uk
dc.subject виртуальные лаборатории uk
dc.subject развитие творческих способностей uk
dc.subject дистанционные методы обучения uk
dc.subject Distance education uk
dc.subject kachestvennoe education uk
dc.subject Preparation for pyschevoy industry specialists uk
dc.subject Virtual laboratory uk
dc.subject development tvorcheskyh abilities uk
dc.subject dystantsyonnыe methods of teaching uk
dc.title Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової промисловості uk
dc.title.alternative Влияние внедрения дистанционных методов обучения на компетентность и развитие творческих способностей во время подготовки специалистов для пищевой промышленности uk
dc.title.alternative Influence of introduction of the controlled from distance methods of teaching on a competence and development of creative capabilities during preparation of specialists for food retail industry uk
dc.type Article uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу