ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Журба, Галина Петрівна | |
dc.date.accessioned | 2022-11-23T09:08:42Z | |
dc.date.available | 2022-11-23T09:08:42Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.citation | Журба, Г. П. Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової промисловості / Г. П. Журба // Наукові записки [Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова]. Серія : Педагогічні та історичні науки : [збірник наукових статей] / М-во освіти і науки України, Нац. пед. ун-т імені М. П. Драгоманова ; упор. Л. Л. Макаренко. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2015. – Вип. СXХIV (124). – С. 73-79. | uk |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/38336 | |
dc.description.abstract | Застосування комп’ютерних технологій в освіті вже мають визначену історію. Найбільш новою формою в освіті є дистанційне навчання. Постійно збільшується число університетів та інших освітніх центрів, що пропонують дистанційну освіту або навчання (Е-навчання, Е-освіта) і часто називають її відкритою освітою. Для досягнення в цьому напрямку найкращих результатів, спираючись на класичні методи викладання, необхідно розвивати нові – на основі інтернет-технологій XXI ст., які вже зараз успішно застосовуються в ряді провідних ВНЗ України. | uk |
dc.description.abstract | Применение компьютерных технологий в образовании уже имеют определенную историю. Наиболее новой формой в образовании является дистанционное обучение. Постоянно увеличивается число университетов и других образовательных центров, предлагающих дистанционное образование или обучение (Е-обучение, Е-образование) и часто называют ее открытой образованием. Для достижения в этом направлении лучших результатов, опираясь на классические методы преподавания, необходимо развивать новые – на основе Интернет-технологий XXI в. Которые уже сейчас успешно применяются в ряде ведущих вузов Украины. | uk |
dc.description.abstract | Application of computer technology in education has ymeyut opredelennuyu history. Most Novaya formoy in education javljaetsja Distance Learning. Constantly uvelychyvaetsya unyversytetov number of educational centers and others, predlahayuschyh Distance Education Learning Or (E-Learning, E-Education) and often nazыvayut ee otkrыtoy education. For achievements in this direction better results, opyrayas on klassycheskye methods prepodavanyya, neobhodimo razvyvat New – based on Internet technology XXI century. Which already successfully NOW prymenyayutsya in ryade LEADING universities in Ukraine. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | uk |
dc.subject | дистанційна освіта | uk |
dc.subject | якісна освіта | uk |
dc.subject | підготовка фахівців для харчової промисловості | uk |
dc.subject | віртуальні лабораторії | uk |
dc.subject | розвиток творчих здібностей | uk |
dc.subject | дистанційні методи навчання | uk |
dc.subject | дистанционное образование | uk |
dc.subject | качественное образование | uk |
dc.subject | подготовка специалистов для пищевой промышленности | uk |
dc.subject | виртуальные лаборатории | uk |
dc.subject | развитие творческих способностей | uk |
dc.subject | дистанционные методы обучения | uk |
dc.subject | Distance education | uk |
dc.subject | kachestvennoe education | uk |
dc.subject | Preparation for pyschevoy industry specialists | uk |
dc.subject | Virtual laboratory | uk |
dc.subject | development tvorcheskyh abilities | uk |
dc.subject | dystantsyonnыe methods of teaching | uk |
dc.title | Вплив упровадження дистанційних методів навчання на компетентність та розвиток творчих здібностей під час підготовки фахівців для харчової промисловості | uk |
dc.title.alternative | Влияние внедрения дистанционных методов обучения на компетентность и развитие творческих способностей во время подготовки специалистов для пищевой промышленности | uk |
dc.title.alternative | Influence of introduction of the controlled from distance methods of teaching on a competence and development of creative capabilities during preparation of specialists for food retail industry | uk |
dc.type | Article | uk |