Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Сучасний стан та перспективи іншомовної професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів-технологів харчової галузі в Україні

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Чередніченко, Г. А.
dc.date.accessioned 2020-03-13T11:26:53Z
dc.date.available 2020-03-13T11:26:53Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Чередніченко, Г. А. Сучасний стан та перспективи іншомовної професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів-технологів харчової галузі в Україні / Г. А. Чередніченко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 5 : Педагогічні науки : реалії та перспективи : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2019. – Вип. 67. – С. 287-290. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/27561
dc.description.abstract Стаття окреслює сучасний стан підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в Україні на прикладі Національного університету харчових технологій. У роботі автором здійснено аналіз освітньо-професійних програм за спеціальністю 181 Харчові технології, сфери діяльності, посади та вимоги до фахівців харчової галузі. Визначено цільові загальні компетентності, які мають отримати в процесі навчання майбутні інженери-технологи харчової промисловості. Запропоновано систему іншомовної професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів-технологів, що передбачає інтеграцію компетентнісного, системного, синергетичного, диференційного, особистісно зорієнтованого, діяльнісного підходів. ua
dc.description.abstract The article outlines the current state of the training of future food industry engineers in Ukraine on the example of the National University of Food Technologies. The author analyzes educational and professional programs in specialty 181 Food Technologies, areas of activity, positions and requirements for food industry specialists. The article determines general competencies, which future food industry engineers should obtain in the process of training. The system of foreign language training of future food industry engineers is developed, which involves the integration of competency, systemic, synergetic, differential, personally-oriented, activity approaches. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject інженери-технологи харчової галузі ua
dc.subject освітня програма підготовки ua
dc.subject система іншомовно-професійної підготовки ua
dc.subject future food industry engineers ua
dc.subject educational programs of training ua
dc.subject system of professional foreign-language training ua
dc.subject.classification 387.147:811.11 ua
dc.title Сучасний стан та перспективи іншомовної професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів-технологів харчової галузі в Україні ua
dc.title.alternative Current state and perspectives of foreign professional preparation for future engineers technologies of food industry in Ukraine ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу