DSpace at library NPU Dragomanova » Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова » Серія 16. Творча особистість учителя: проблеми теорії і практики » Випуск 21 (31) »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23183
Title: Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів
Authors: Лазарєва, Т. А.
Keywords: професійна підготовка
харчова галузь
інноваційні технології
зміст навчання
узагальнена модель
евристичні прийоми
тривимірна дидактична модель
professional training
the food industry
innovation technology
contents of training
generalize model
heuristic method
three-dimensional didactic model
Issue Date: 2013
Publisher: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова
Citation: Лазарєва, Т. А. Формування змісту творчого навчання харчовим технологіям майбутніх інженерів-технологів / Т. А. Лазарєва // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 16 : Особистість вчителя : проблеми теорії і практики : зб. наук. праць. – Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2013. – Вип. 21 (31). – С. 168-173.
Abstract: У статті розглянуто питання підвищення якості професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі за допомогою формування змісту творчого навчання харчовим технологіям. Запропоновано використовувати дидактичну тривимірну модель. Формування змісту навчання на основі дидактичної тривимірної моделі надасть можливості студентам структурувати навчальний матеріал з харчової технології, системно враховувати ознаки технології, розробляти та удосконалювати харчові технології.
The article considers the issue of increasing the quality of professional training of future engineers’ food industry using simulation content with creative learning food technology. The didactic three-dimensional model to propose is used. Simulation training content allows students to structure course material with food technology, system characteristics into account technology to develop and improve food technology.
URI: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/23183
Appears in Collections:Випуск 21 (31)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazarieva T.A..pdf414.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.