DSpace at library NPU Dragomanova » Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова » Серія 18. Економіка і право » Випуск 8 »

Please use this identifier to cite or link to this item: http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/1993
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТемчишина, Ю.Л.-
dc.date.accessioned2012-12-16T22:47:07Z-
dc.date.available2012-12-16T22:47:07Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationТемчишина Ю.Л. Вдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарювання / Ю.Л. Темчишина // Науковий часопис НПУ імені М.П. Драгоманова. Серія № 18. Економіка і право : зб. наукових праць. – Випуск 8. – К.: Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. – С. 105-110ru_RU
dc.identifier.urihttp://enpuir.npu.edu.ua:8080/handle/123456789/1993-
dc.description.abstractДосліджено основні підходи до економічного обґрунтування відпускних цін, які б найбільшою мірою відображали інтереси всіх суб’єктів ринку та забезпечували формування запланованого прибутку підприємств.ru_RU
dc.description.abstractThis article investigates the general approaches of economic explanation of consumer prices which would repulse the interests of market subjects to the utmost and guarantee planned enterprise income.ru_RU
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherВидавництво НПУ ім. М.П. Драгомановаru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectцінаru_RU
dc.subjectструктура ціниru_RU
dc.subjectціноутворенняru_RU
dc.subjectцінова політикаru_RU
dc.subjectfood industryru_RU
dc.subjectpriceru_RU
dc.subjectprice structureru_RU
dc.subjectpricingru_RU
dc.subjectprice policyru_RU
dc.titleВдосконалення методології обґрунтування цін на продукцію харчового виробництва у сучасних умовах господарюванняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Випуск 8

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf1.23 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.