ISSN: 2310-8290
Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Левченко, Н. Г. | |
dc.date.accessioned | 2018-03-03T11:22:46Z | |
dc.date.available | 2018-03-03T11:22:46Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Левченко, Н. Г. Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання / Н. Г. Левченко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 6. - С. 102-108. | ua |
dc.identifier.uri | http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18267 | |
dc.description.abstract | Стаття містить результати констатувального експерименту з рівня сформованості спеціальних понять з кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання. Визначені шляхи ефективного формування спеціальних понять. | ua |
dc.description.abstract | Статья содержит результаты констатирующего эксперимента по уровню сформированности специальных понятий с кулинарии у будущих учителей трудового обучения. Определены пути эффективного формирования специальных понятий. | ua |
dc.description.abstract | The results of the preliminary experiment concerning the state of professional cookery concepts forming of future technology teachers are given in the article. The ways of effective forming the professional concepts are determined. | ua |
dc.language.iso | uk | ua |
dc.publisher | НПУ імені М. П. Драгоманова | ua |
dc.subject | фахова підготовка | ua |
dc.subject | констатувальний експеримент | ua |
dc.subject | майбутні учителі трудового навчання | ua |
dc.subject | студенти | ua |
dc.subject | специальная пoдготовка | ua |
dc.subject | констатирующий эксперимент | ua |
dc.subject | будущие учителя трудового обучения | ua |
dc.subject | студенты | ua |
dc.subject | establishing experiment | ua |
dc.subject | future teachers of the labour teaching | ua |
dc.subject | students | ua |
dc.subject.classification | 378 | ua |
dc.title | Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання | ua |
dc.type | Article | ua |