Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання

ISSN: 2310-8290

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Левченко, Н. Г.
dc.date.accessioned 2018-03-03T11:22:46Z
dc.date.available 2018-03-03T11:22:46Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Левченко, Н. Г. Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання / Н. Г. Левченко // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Серія 13 : Проблеми трудової та професійної підготовки : зб. наук. праць. - Київ : Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова, 2010. - Вип. 6. - С. 102-108. ua
dc.identifier.uri http://enpuir.npu.edu.ua/handle/123456789/18267
dc.description.abstract Стаття містить результати констатувального експерименту з рівня сформованості спеціальних понять з кулінарії у майбутніх учителів трудового навчання. Визначені шляхи ефективного формування спеціальних понять. ua
dc.description.abstract Статья содержит результаты констатирующего эксперимента по уровню сформированности специальных понятий с кулинарии у будущих учителей трудового обучения. Определены пути эффективного формирования специальных понятий. ua
dc.description.abstract The results of the preliminary experiment concerning the state of professional cookery concepts forming of future technology teachers are given in the article. The ways of effective forming the professional concepts are determined. ua
dc.language.iso uk ua
dc.publisher НПУ імені М. П. Драгоманова ua
dc.subject фахова підготовка ua
dc.subject констатувальний експеримент ua
dc.subject майбутні учителі трудового навчання ua
dc.subject студенти ua
dc.subject специальная пoдготовка ua
dc.subject констатирующий эксперимент ua
dc.subject будущие учителя трудового обучения ua
dc.subject студенты ua
dc.subject establishing experiment ua
dc.subject future teachers of the labour teaching ua
dc.subject students ua
dc.subject.classification 378 ua
dc.title Сучасний стан сформованості фахових понять з кулінарії у майбутніх вчителів трудового навчання ua
dc.type Article ua


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу