Цифровий репозитарій
Українського державного університету
імені Михайла Драгоманова

Перегляд Наукові праці Факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка по темі "автор"

ISSN: 2310-8290

Перегляд Наукові праці Факультету української філології та літературної творчості імені Андрія Малишка по темі "автор"

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Марків, Олександра Тимофіївна (Держава та регіони, 2012)
    У статті висвітлено технологію створення сучасного коментаря, узагальнено теоретичне знання щодо ознак його як аналітичного жанру, а також проаналізовано специфіку вільного коментаря як основної форми вираження інформації ...
  • Харчук, Олена Василівна (Література та культура Полісся. Серія : Філологічні науки. – Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2016)
    У статті на значному фактичному матеріалі показано роботу автора і редактора над текстами художньої літератури. Також проаналізовано роль редактора у процесі редагування.
  • Йолкіна, Лариса Віссаріонівна (Науковий вісник Ужгородського університету, 2016)
    У статті досліджено специфічні форми реалізації ліричного суб’єкта в поезії Павла Вольвача. Вивчено особливості внутрішньотекстової комунікації в ліриці, розглянуто внутрішній світ ліричного суб’єкта, соціальну визначеність; ...
  • Погребенник, Володимир Федорович (Терноп. нац. пед. ун-т ім. Володимира Гнатюка, 2012)
    Стаття присвячена особливим рисам творчої індивідуальності Богдана Лепкого. В ній аналізуються художні лейтмотиви поезії Б.Лепкого, особливості світосприймання, його поетичний стиль.
  • Марків, Олександра Тимофіївна (Видавництво "Гілея", 2015)
    У статті узагальнюється теоретичне знання щодо жанрових ознак сучасної аналітичної журналістики, розкриваються особливості висвітлення фактів. Акцентовано на ціннісних (аксіологічних) орієнтирах авторів у процесі відбору ...
  • Марків, Олександра Тимофіївна (Вид-во НПУ імені М. П. Драгоманова ; ДП «Експрес-об’ява», 2014)
    Статтю присвячено організації взаємовідносин видавництва з авторами, зокрема виділено й проаналізовано чинники ефективної співпраці редактора з автором, запропоновано алгоритм та етичні основи роботи з авторським оригіналом.
  • Харчук, Олена Василівна (К. : Ореол-сервіс, 2013., 2013)
    У статті досліджено роль рукописної книги у процесі зародження редагування і визначення функцій редактора. Здійснено аналіз рукописних пам’яток і показано мету втручання редактора ( упорядника, перекладача, переписувача) в текст.