Перегляд по темі "яблочный сок"

Сортувати по: Порядок: Результати:

  • Zheplinska, M; Lazariv, I (Научно-информационный центр "Знание", 2016-03)
    The effective mode of treatment of apple juice is set by a pair in a steam and condensation device for his cleaning. The offered model of cooperation of cavitation bubble is with the colloid particles of juice. It is set ...
  • Лазарів, Ігор Романович; Копиленко, Анатолій Васильович; Жеплінська, Марія Михайлівна (НТУУ "КПІ", 2016-04)
    В тезах доповіді представлено результати досліджень по обробці яблучного соку парою в кавітаційному пристрої з метою його освітлення від завислих частинок
  • Лазарів, Ігор Романович; Копиленко, Анатолій Васильович; Жеплінська, Марія Михайлівна (НТУУ "КПІ", 2016-04)
    В тезах доповіді представлені результати обробки яблучного соку паровою і конденсаційною кавітацією з метою отримання прозорого соку з мінімальними затратами часу. Обороблення парою соку проводилось при різних потенціалах ...
  • Жеплінська, Марія Михайлівна; Лазарів, Ігор Романович; Сухенко, Владислав Юрійович (Научный мир, 2016-10)
    В роботі наведено способи освітлення яблучного соку від каламуті та завислих частинок за допомогою відстоювання, центрифугування, фільтрування та ультрафільтрації. Зокрема, велика увага приділена двом останнім способам ...