DSpace at library NPU Dragomanova »

Browsing by Author Жеплінська, Марія Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 2 to 21 of 24 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
Apr-2017Вивчення мікроструктури порошку з екстракту топінамбураЖеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2017Вплив фізичних характеристик на структуру харчових продуктівБаляс, Віталій Петрович; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2017Вплив харчових барвників на якість продуктів харчуванняБуткова, Ірина Віталіївна; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2016Вплив харчових добавок у продуктах харчування на організм людиниБуткова, Ірина Віталіївна; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2017Дослідження електроповерхневих властивостей осаду соку І сатурації в різних способах очищенняЖеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2016Дослідження оптимальних параметрів процесу екстрагування біологічно активних речовин з рослинної лікарської сировиниДусенко, Євгенія Олександрівна; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2017Дослідження оптимального режиму процесу екстрагування топінамбураЖеплінська, Марія Михайлівна
Oct-2012Дослідження процесу екстрагування біологічно активних речовин з рослинної лікарської сировиниЖеплінська, Марія Михайлівна; Немирович, Петро Михайлович; Зоткіна, Лариса Василівна
Apr-2017Концентрування екстракту топінамбураЖеплінська, Марія Михайлівна
26-Nov-2015Математична обробка процесу конвективного сушіння томатівЛазарів, Ігор Романович,; Копиленко, Анатолій Васильович,; Жеплінська, Марія Михайлівна
Oct-2016Методи очищення соків консервного виробництваЖеплінська, Марія Михайлівна; Лазарів, Ігор Романович; Сухенко, Юрій Григорович
2016Організація спеціалізованого обслуговуванняЗубар, Надія Миколаївна; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2017Пиво з додаванням водно-спиртового настою імбируЛазарів, Ігор Романович; Жеплінська, Марія Михайлівна
2017Плодово-ягідні напої з екстрактами лікарської рослинної сировиниЖеплінська, Марія Михайлівна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна; Слободянюк, Наталія Михайлівна
Oct-2016Порівняльний аналіз способів затирання для приготування пивного суслаЖеплінська, Марія Михайлівна; Сухенко, Юрій Григорович; Лазарів, Ігор Романович
Apr-2016Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням пароконденсаційної кавітаціїЛазарів, Ігор Романович; Копиленко, Анатолій Васильович; Жеплінська, Марія Михайлівна
Apr-2016Прискорення процесу відстоювання яблучного соку з використанням парконденсаційної кавітаціїЛазарів, Ігор Романович; Копиленко, Анатолій Васильович; Жеплінська, Марія Михайлівна
Jan-2016Програма нормативної дисципліни «Процеси та апарати харчових виробництв» освітнього рівня бакалавр галузі знань 0101 «Педагогічна освіта» напряму підготовки 6.010104 Професійна освіта за профілем «Харчові технології»Жеплінська, Марія Михайлівна
25-Nov-2015Спосіб виготовлення інулінвмісного розчину з топінамбураЖеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Українець, Анатолій Іванович; Бендерська, Ольга В'ячеславівна
Oct-2016Сучасні погляди на перетворення нецукрів дифузійного соку під час очищенняЖеплінська, Марія Михайлівна; Сухенко, Владислав Юрійович